Lyckades matcha både trafiken och lunchtiden idag. 
Vaknade hungrig imorse och insåg att skåpen i köket var mer eller mindre tomma, eller förlåt skåpet - That´s what you have to work with as a student who is sharing a kitchen with ten other people. Hittade ett torrt knäckebröd som jag tog i farten utan varken smör eller pålägg på. Lyx! Men äsch, det funkar man får vara lite påhittig ;)
 
Men med det så var jag ju givetvis DÖhungrig när jag anlände hemma strax innan tolv, efter den mycket smidiga bilturen från Stockholm. Öppnade kylskåpet och fann färdiglagad mat att värma, flyt or what? En glad Rode och några timmar senare så har jag både hunnit ta igen lite skoj på nätet och planerat om projketarbetet igen till ursprungsplanen. Nu jäklar är det bara att köra och just nu känns det som att det kommer gå smidigt som katten. SÅDAN LÄTTNAD!
 
Hörrni, det är final av bonde söker fru ikväll (har jag för mig?) och jag bara måste duscha innan och tvätta det här long as håret innan. Nu kanske ni tänker; "Men hallå klockan är ju bara sex det är ju två timmar kvar, så länge duschar du ju inte?" Emh.. nä men en timme är inte ovanligt. Där jag kommer på mina fina kreativa idéer, eller tar livsviktiga beslut. ;) Vi hörs imorgon, kram och godnatt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress