Hej hörrni en sisådär fem dagar senare! Jag är tillbaka. 
Efter att ha legat sjuk i några dagar så var jag tvungen att rivstarta på måndagen och kötta mig igenom det sista på projektarbetet. Lägga allt det kreativa på det och helt enkelt sätta det i första fönstret. Men nu är det inlämnat och på måndag gör jag mig redo för att grillas haha. Opponeringen på detta känns desto jobbigare än vad det i vanliga fall brukar göra. Givetvis för att det handlar om en större volym på jobb, men också för att jag inte är helt nöjd själv och att då lämna ifrån sig det till någon annan att bedöma det, det är inte helt lätt alltså. Men ibland måste man släppa prestigen lite! Du ÄR inte dina prestationer och allt kan inte bli skapade till perfektion, och behöver inte vara heller för att vara bra. 
 
Nog vimsat om det. Vi håller på och sätter upp granen här hemma och för stunden känns det mer som en syssla än någon mysig aktivitet. Vad har hänt med mig?(!!) Julen är ju mysigaste tiden på året men i år känns det bara så mellanmjölkigt och alldagligt. Kan någon skicka hit en nisse och slänga lite glitter på mig eller något haha, vore hyggligt! 
 
Har en video på g som jag spelade in förra veckan. Tänkte försöka redigera den nu inatt eller imorgon kväll. Vill få upp den innan jul och nästa vecka är SPÄCKAD, så det gäller att ligga i. Lyssnar på den kanske bästa spellistan just nu. Nämligen "Dina topplåtar 2016" där spotify har skräddarsytt en lista med alla de låter du spelat lite extra mycket. Huuuur bra? Alltså bästa idén för musikälskare som mig själv! Jag är dessutom en sådan person som lever ut väldigt mycket känslor i det jag lyssnar på. Därför finns det bra många minnen som blir påminda nu när denna listan går varm i lurarna. Platser, personer, känslor.. oh gosh! Länkar den här under för er som vill lyssna.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress