10 december 2016

Överkörd

Allmänt

Hej hörrni, jag ligger numera nerbäddad eller vimsar runt på skakiga ben med skyhög feber.
Senast jag var såhär sjuk var typ tio år sedan vill jag minnas. Överlag så är jag en person som sällan blir sådär riktigt sjuk, tack och lov, men den här gången slog det till och jag har mina aningar om att bristen på träning den senaste månaden, kan vara en av orsakerna. Ni har väl hört det? Att aktiv träning stärker immunförsvaret. Om jag är lagom frustrerad och irriterad? Jag älskar att vara aktiv! Mår SÅ mycket bättre då. Såhär stilla har jag aldrig varit tror jag - men jag ska allt komma tillbaka igen. Efter det här monstret till virus har försvunnit. ;)
 
På något vänster så har jag ändå lyckats haft en produktiv dag idag. Med både hubbmöte med gruppen på morgonen, ett skypemöte och därefter spelat in två delar av projekt. I slutet visste jag knappt vem jag var eller vad jag egentligen sa haha. Försök vara produktiv med +39 graders feber.. Som mammas sa; "jag fattar inte hur du ens kan stå på benen". You know what? Me neither. 
 
Hoppas ni har haft en bra kväll i alla fall. Fick ställa in mina planer och krypa ner framför idolfinalen istället. Helt okej det med! Grymt bra jobbat av de alla tre.
 
Btw, lyssnar på denna just nu,så sjukt bra. Överlag väldigt bra musik på "New Music Friday" den här veckan. Största tipset att följa den om ni är ute efter lite ny go musik!
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress