En av de sista dagarna på året, och det känns fortfarande som oktober ute. 
Jag är helt lost på det här med att man borde wrap:a upp det här livet (haha livet!) året och se framåt på nästa. Det är så mörkt och tungt grått ute idag att klockan lika gärna skulle ha kunnat vara tre på eftermiddagen och skymning. Bilden över är givetvis inte från idag, utan från julafton när himlen plötsligt bjöd på en ordentlig regnbåge. Gick typ inte att fånga den på bild för den var så stor!
 
Ironiskt nog så spenderade jag även gårdagen på gallerian en sväng. Hade drömt värsta drömmen om att mina favobrillor hade krossats så med den lilla paniken i bakhuvudet så köpte jag mig ett par nya igår haha. Jag är helt fast i pilotmodellen och tvekar på att någon annan passar mig riktig.. skiftar så snabbt mellan sneakers och bomberjacka till kappa och boots så då är piloterna perfekta. Passar till båda!
 
Nu ska jag fortsätta shuffla 2016 års spellista (som innehåller så mycket som 40 speltimmar musik), insåg igår att det var låtar där som jag knappt visste vilka det var och blev lite förälskad på nytt. Det kallar jag en bra lista hörrni. ;) Och ett grymt musikår!
 
Jag hoppas ni får en mysig torsdag vare sig det är sista rycket på jobbet eller ledig med nära och kära. Kan inte låta bli att undra vart jag befinner mig om ett år vid den här tiden.. kanske sitter jag på precis samma säng med blicken ut över vidderna, eller så ser verkligheten helt annorlunda ut. Ska titta tillbaka på det här inlägg om ett år och minnas tillbaka till den här stunden. Ah, så spännande!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress