Favoritlacket sedan några år tillbaka. Från Essie, vinrött, glittrigt och ett pain in the ass att få bort. Nedräkningen har börjat på riktigt. Jag ska skicka iväg en present och fixa till de som ska ligga under granen, smidigt när man får de inpackade i affären men tyvärr är de inte alltid juliga som man vill att de ska vara. 
 
Kvar att göra i övrigt; baka några kakor och ... that´s it! Behöver verkligen bara släppa alla måsten och nödvändigheter som har snurrat i huvudet. När jag tänker efter så har jag inte varit HELT ledig, alltså verkligen "jag kan inte komma på någonting som jag borde göra nu som jag inte gör", sedan.. möjligtvis i våras? Även fast jag tvivlar på det och snarare vill säga förra nyåret. Det behöver inte handla om några stora saker utan vardagliga bestyr som jobb och liknande, samtidigt som jag kastas lite mellan många nya intryck och utmaningar. Jag är en person som behöver känna att jag kan släppa allt och ha nada på schemat någon gång ibland, om så bara för några dagar. Stallet och hästarna var alltid ett sådant ställe som gav utrymme för det förut. Men utan det så har det inte varit lika lätt att "ladda om batterierna" på samma sätt. Lite kvällstankar bara! 
 
Nu ska jag käka lite här. Fick cravings efter varma mackor i ugn så rotade fram lite rostbröd och hyvlade på rejält med ost på...mums! Sen ni vet när de blir lite sådär krispiga? DÅ ska de ätas haha. Hoppas ni har haft en fin dag så hörs vi imorgon♥
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fin färg

Svar: Visst är det!
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress