Datorn är inne på lagning, igen. Denna gången på ett tillförlitligt ställe som faktiskt gör vad de lovar. Förlorade 1400kr åt ingenting på förra stället, ouch, men alltid lär man sig någonting! Även om det är surt att det ska vara den hårda vägen. ;) 

Efter jag lämnat datorn i stan rullade jag ut till gallerian och mötte upp en vän för lite frozen yoghurt. Så gott! Härligt att snacka ikapp lite, speciellt då vi båda studerar just nu även om det är på lite olika sätt. Älskar att komma hem såhär och träffa människor som påminner en om "hemma". Får en att hålla sig fokuserad på vad som är viktigt i livet. Keeps you grounded. 

Nu ska jag hoppa in i duschen i förhoppning om att det finns lite varmvatten igen. Onajs att tvätta håret i iskallt vatten, huh! Godnatt fina.28 februari 2016

Sunday

Allmänt

Har precis kommit in från en lång prommis ute i vårvädret, kan man ens säga så? Jo, när solen är så varm att man seriöst funderar på att klä av sig jackan och den är så stark så man blir helt bländad, då är det seriöst vår.
 
Sitter nu mest och funderar på vad jag skulle kunna göra av resten av timmarna idag. Morgondagen ser ut att bli fullpackad, resten av veckan möjligen likaså. Instinktivt är att göra någonting riktigt produktivt idag med, men några timmar i solen kanske skulle räcka ändå och förhoppningsvis lindra huvudvärken lite. Jag var helt nockad inatt och sov betydligt många fler timmar än igår. Drömde att vi var ett gäng som skulle flyga hem ifrån USA och alla vi alla var från 1800-talet och skulle flyga på trästolar. Ni vet sådana utemöbler? Vart riktigt förvirrad när jag plötsligt vaknade och istället låg i min säng, haha så udda. 
 
Anyways, ska se till att få någoting vettigt gjort här. Eller sova bort några timmar i solen om det är tillräckligt varmt. We´ll see. Vi hörs sen!
 
Tycker den här bilden är så himla härlig, En fredags eftermiddag där solen sken och det var helt vindstilla, så tyst att vi lika gärna kunnat suttit i ett ljudisolerat rum. Goa Nicole!

27 februari 2016

27 / 02 /16

Allmänt

Det här har varit en sådan himla bra lördag hittills. Drog ut på en promenad med strålande sol och vårfåglar i luften - hur härligt? Drog på peppigaste listan och gick runt och smålog för mig själv, eller okej det var nog en underdrift med mitt fåniga grimaserande haha. Hade samtal med Nicole över skype medans jag åt mina scones förut (vilket är det enda jag ätit idag kom jag på nu - woops!) och ibland kan jag bara komma på så himla knasiga saker som vi snackat om och då kan jag bara inte kan låta bli att skratta rakt ut haha. Min lilla going!
 
Har precis hämtat mamsen och snacka hål i huvudet på na om den där bilen jag såg igår (vissar drömmer om dyra väskor och jag om bilar haha). Bestämde mig för att skippa den där godispåsen då jag faktiskt varit utan ett tag, och börjar jag käka nu så trillar jag dit direkt. Lika bra att låta bli medans man kan! :) Men nu ska jag sticka ner och försöka laga mig någon mat om jag inte har tänkt att svimma inom de närmsta timmarna. Sen mellomys.. åååh, det är bra skönt att vara hemma!