28 februari 2016

Sunday

Allmänt

Har precis kommit in från en lång prommis ute i vårvädret, kan man ens säga så? Jo, när solen är så varm att man seriöst funderar på att klä av sig jackan och den är så stark så man blir helt bländad, då är det seriöst vår.
 
Sitter nu mest och funderar på vad jag skulle kunna göra av resten av timmarna idag. Morgondagen ser ut att bli fullpackad, resten av veckan möjligen likaså. Instinktivt är att göra någonting riktigt produktivt idag med, men några timmar i solen kanske skulle räcka ändå och förhoppningsvis lindra huvudvärken lite. Jag var helt nockad inatt och sov betydligt många fler timmar än igår. Drömde att vi var ett gäng som skulle flyga hem ifrån USA och alla vi alla var från 1800-talet och skulle flyga på trästolar. Ni vet sådana utemöbler? Vart riktigt förvirrad när jag plötsligt vaknade och istället låg i min säng, haha så udda. 
 
Anyways, ska se till att få någoting vettigt gjort här. Eller sova bort några timmar i solen om det är tillräckligt varmt. We´ll see. Vi hörs sen!
 
Tycker den här bilden är så himla härlig, En fredags eftermiddag där solen sken och det var helt vindstilla, så tyst att vi lika gärna kunnat suttit i ett ljudisolerat rum. Goa Nicole!
Agnes

Håller med om att bilden är superhärlig!

Svar: åh, tack så mycket! Kul att höra :)
Rode Gradin

Clara

Jättefin bild!

Svar: Tack så mycket! :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress