Kan verkligen inte få nog av denna musmsiga lilla frukosttallrik. Älskar yoghurt och kan tömma förpackningen hur fort som helst, mums!
 
Den där mysiga promenaden kommer bli en blåsig en. Tog i som bara den igår i och med att det numera är stadiga plusgrader. Många som är besvikna kan jag tänka mig, men jag dansar av glädje som aldrig förr haha. Får en helt annan energi när den tunga vita snön försvinner och de ljumma vindarna återvänder. Minusgraderna kommer säkert tillbaka - men det får man ta då!

29 januari 2016

PILLOWTALK

Allmänt

Hej Fredag!
Alltid lika härligt att komma till den stunden där man sätter punkt för veckan och intar helg.
Snön och isen har smält bort helt, termometern visar plusgrader och Spotify är laddad med massa bra nya releaser. Så imorgon ska jag plocka ihop en grym spellista och gå en riktigt lååång promenad. Hur härligt?
 Den här t ex, alltså hur bra? Obsessed..
 
Helger har blivit stunden då jag har min "egentid" och det är faktiskt ett riktigt skönt sätt att bryta den annars väldigt sociala vardagen. Livet på internatet blir något ödsligare under helgerna, helt enkelt. :)
Just den här helgen blir det fokus på träning. Djupdykning i tankarna och en och annan internetshopping. Funderar på att spela in en liten video också - kreativiteten flödar! Men nu är det softning som gäller med lite god mat. Till något helt annat, drömde att min lipbalm tog slut och att jag inte hade någon ny hemma att ersätta den med varav jag fick lite panik. Eeeh, ja jag är lite för obsessed av mjuka läppar och att smeta på ett nytt lager multiple times a day haha. 
 
Dags för lite käk, ha en grym kväll fina!