31 juli 2016

LOVE

Allmänt Tankar

Okej, let's talk about love.

Kärlek, relation, partner. En bästa vän, en trygghet och ett oss. Någonting mellan två personer som varken går att beskriva med ord eller borde ifrågasättas av de som inte är en del av det. Så länge den inte anses skadlig. Kärleken är svår, oförutsägbar och jag vet inte hur många gånger jag velat styra bort den från någon som egentligen inte förtjänar den. Eller helt enkelt inte varit rätt för vart jag vill eller vad jag vill få ut av den.

För mig, och det här är min personliga åsikt, så är kärlek till en annan person någonting som man vårdar och värderar högt. Det ska vara han eller hon, och enbart den, som får alla andra att blekna i jämförelse. Det borde inte ens vara ett val att vara sann till den personen för något annat finns inte. Vad som stör mig är människor som tar relationer lätt. Fumlar runt likt unga bachelor's för att sedan bestämma sig för en person någon vecka senare. Ingen är perfekt och förväntar man sig det så är det svårt att någonsin acceptera en möjlig livspartner. Men att leka runt med känslor, inte vara ärlig och spela spel i kärlek köper jag inte. Kalla mig gammalmodig, tråkig eller orealistisk, men jag skulle inte vilja vara någon val. Jag vill vara någons självklarhet.

 Jag är trött på att spela spel. Trött på att spelas spel med. Handlingar och ord ska gå att lita på och ingen ska behöva lägga tid på att oroa sig för det motsatta. Det är inget häftigt med att gå bakom ryggen på någon. Det är vad tonårspojkar gör, inte tjugoåriga män. 

30 juli 2016

Sleepyhead

Allmänt

Färska hallon från trädgården. Plockat litervis hittills.. lyx!
 
 Hur är det möjligt att vara såhär trött efter den ynka lilla ansträngningen som varit idag. Drömde så sjukt mycket inatt, ni vet sådär verkligt att det känns realistiskt? Händer alltid i perioder för mig, sover som bäst då!


Nu ska vi inte snacka sömn här utan något mer intressant. Jag har faktiskt inte lyckats ordna boende inför hösten ännu, I know, stressad som få. DOCK har jag fått sagt till mig att det ska finnas i början på september. Får lita på det, ha lite is i magen och hoppas på det bästa.

Jag vet att det kanske inte är någonting som man vill snacka om än, såhär sista dagen på Juli, men hur ser eran höst ut? Vad har ni för planer? Jag längtar inte efter den friska höstluften, känner inte riiiktigt att jag är där än. Bara tanken på mörker och kyla känns mest bara enormt tuff just nu. Tur det forfarande finns tid kvar tills dess! Ibland är det jobbigt att vara "den ständigt sökande". Nu har jag sett vintern i Stockholm en gång, nu vill jag åka någon annanstans haha. Undrar ibland när jag kommer hitta rätt plats för mig och inte känna den där känslan av att sätndigt behöva se någonting nytt. Kanske är det någonting som jag har inom mig som alltid kommer finnas där på ett eller annat sätt. Hur som helst så kommer jag inte sluta leta förrän jag känner mig tillsfred med livet. Boende, partner, möjligheter och jobb. U name it! Just nu är jag sugen på England.. eller städer neråt i landet. Eller vem vet, kanske kärar jag ner mig i Stockholm ännu lite till under året som kommer och bestämmer mig för att stanna? Who knows. Återstår att se. 

29 juli 2016

Latte in bed

Allmänt

Jag är helt delusional när det kommer till dagar. I veckan kunde jag för mitt liv verkligen inte komma på vilken dag det var, så sjuk känsla. Haft lördagsfeeling hela dagen och så var det fredag haha, aja dubbel glädje imorgon när jag kliver av jobbet!
 
Hittade äntligen den kameran som jag vill ha nu. En kompakt kamera med grym megapixel och funktioner, kommer bli perfekt till alla framtida äventyr! Nu ska den bara bli köpt också.. kostar sina tusenlappar, men den glädjen kommer vara så värt det sen. Nu ska jag sippa klart på min chai latte här som jag precis bryggt i vår maskin här hemma. Tog äntligen tummen ur och köpte kapslar till den och hittade dessa inne på elgiganten. Som jag längtat efter det! Mums. 
 
Hoppas ni mår bra vart ni än är, semester eller inte. Vi hörs imorgon kväll när jobb och to do´s är avklarade, godnatt fina!