31 juli 2016

LOVE

Allmänt Tankar

Okej, let's talk about love.

Kärlek, relation, partner. En bästa vän, en trygghet och ett oss. Någonting mellan två personer som varken går att beskriva med ord eller borde ifrågasättas av de som inte är en del av det. Så länge den inte anses skadlig. Kärleken är svår, oförutsägbar och jag vet inte hur många gånger jag velat styra bort den från någon som egentligen inte förtjänar den. Eller helt enkelt inte varit rätt för vart jag vill eller vad jag vill få ut av den.

För mig, och det här är min personliga åsikt, så är kärlek till en annan person någonting som man vårdar och värderar högt. Det ska vara han eller hon, och enbart den, som får alla andra att blekna i jämförelse. Det borde inte ens vara ett val att vara sann till den personen för något annat finns inte. Vad som stör mig är människor som tar relationer lätt. Fumlar runt likt unga bachelor's för att sedan bestämma sig för en person någon vecka senare. Ingen är perfekt och förväntar man sig det så är det svårt att någonsin acceptera en möjlig livspartner. Men att leka runt med känslor, inte vara ärlig och spela spel i kärlek köper jag inte. Kalla mig gammalmodig, tråkig eller orealistisk, men jag skulle inte vilja vara någon val. Jag vill vara någons självklarhet.

 Jag är trött på att spela spel. Trött på att spelas spel med. Handlingar och ord ska gå att lita på och ingen ska behöva lägga tid på att oroa sig för det motsatta. Det är inget häftigt med att gå bakom ryggen på någon. Det är vad tonårspojkar gör, inte tjugoåriga män. 
rememberthiis.blogg.se

Fina ögon :)

Svar: Tack så mycket! Vad snäll du är fina :)
Rode Gradin

FrökenTV, bloggen om tv och film

fina bilder

Svar: Tack så mycket! :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress