30 juli 2016

Sleepyhead

Allmänt

Färska hallon från trädgården. Plockat litervis hittills.. lyx!
 
 Hur är det möjligt att vara såhär trött efter den ynka lilla ansträngningen som varit idag. Drömde så sjukt mycket inatt, ni vet sådär verkligt att det känns realistiskt? Händer alltid i perioder för mig, sover som bäst då!


Nu ska vi inte snacka sömn här utan något mer intressant. Jag har faktiskt inte lyckats ordna boende inför hösten ännu, I know, stressad som få. DOCK har jag fått sagt till mig att det ska finnas i början på september. Får lita på det, ha lite is i magen och hoppas på det bästa.

Jag vet att det kanske inte är någonting som man vill snacka om än, såhär sista dagen på Juli, men hur ser eran höst ut? Vad har ni för planer? Jag längtar inte efter den friska höstluften, känner inte riiiktigt att jag är där än. Bara tanken på mörker och kyla känns mest bara enormt tuff just nu. Tur det forfarande finns tid kvar tills dess! Ibland är det jobbigt att vara "den ständigt sökande". Nu har jag sett vintern i Stockholm en gång, nu vill jag åka någon annanstans haha. Undrar ibland när jag kommer hitta rätt plats för mig och inte känna den där känslan av att sätndigt behöva se någonting nytt. Kanske är det någonting som jag har inom mig som alltid kommer finnas där på ett eller annat sätt. Hur som helst så kommer jag inte sluta leta förrän jag känner mig tillsfred med livet. Boende, partner, möjligheter och jobb. U name it! Just nu är jag sugen på England.. eller städer neråt i landet. Eller vem vet, kanske kärar jag ner mig i Stockholm ännu lite till under året som kommer och bestämmer mig för att stanna? Who knows. Återstår att se. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress