Utsikten från mitt sovrumsfönster
 
Sista dagen i Juni passerar om någon timme och jag startar Juli med en ledig fredag. Skönt!
 
Hela nästa månad är packad med jobb, likt det senaste. Imorgon har jag varit hemma i tre veckor. Tre veckor?! Känns bra mycket längre sedan jag lämnade in nyckeln på Kaggeholm och kramade om mina klassisar för sommaren. Jag har redan nu nästan accepterat lite att det här förmodligen inte kommer bli den roligaste sommaren jag haft, men att det också förhoppnigsvis är den sista där jag gör någonting för att det är nödvändigt och ett måste - för att det leder till målet om att en dag vara bossen över mitt eget liv. Då har jag alla möjligheter till att ha livets sommrar då istället ;)
Hade så sjukt svårt för att somna igår så klickade igång en mysfilm sent, sent. Slutade med tårar som trillade och ett värkande hjärta efter minnen och saknad till sporten som ligger mig så nära hjärtat. Saknar ridningen och hästarna SÅ mycket. Min framtid ska innehålla häst på ett eller annat sätt, så är det bara. Försöker se tiden som är nu som en nyttig mellanperiod i livet innan jag kan ta upp ridsporten igen som förut. Utforska och investera den tiden i annat som jag innan aldrig ville prioritera. Nyttigt, intalar jag mig, även om det värker i själen haha. 
 
Nu ska jag släcka ner här snart. Avslutar kvällen med lite PLL innan jag målar naglarna och släcker lampan. Långfrukost imorgon - can´t wait!

29 juni 2016

Lanna badgruva

Allmänt

 
Vilken sommarkväll vi hade igår!
Strax efter halv sju rullade bilen mot Lanna gruvan för en liten visit och kvällspicknick. Har inte varit där sedan ett par år tillbaka så det var kul att se hur det såg ut nu, det vill säga precis som innan haha. Förutom parkering och asfalterad gång där det var en brant gräsbacke innan. När man jobbar så som vi alla gör så får man passa på att ta tillvara på kvällarna ändå så gott det går. Har knappt något sommarkänsla alls, vilket aldrig har hänt innan? Man hinner och hann aldrig gå in i den där semesterkänslan riktigt efter studierna tidigare i Juni. Har ledig några dagar här och där så får hålla tummarna för härliga sommardagar då. 
 
Hur ser sommaren ut för er? Hinner ni pausa lite eller är det full fart fram till hösten?

28 juni 2016

28/6 - kvällen

Allmänt

Smaskar på den största jordgubben jag kunde hitta i skålen och väntar på att Hannah och Elina ska rulla in på gården. Vi ska iväg på en liten utflykt nu på kvällen, sen sjunka ner i soffan för premiären av allsång på skansen som kör sitt första avsnitt för i år. Blir mysigt! 
 
Hörrni, idag är jag trött. Riktigt trött. Sådär trött så man inte orkar varken tänka klart eller dra på smilbandet om det inte känns 100 % genuint. En lagom tidig kväll med härligt sällskap blir nog bra medicin mot det, tror jag. Kameran åker med och vi hörs med bilder imorgon. Kram på er!