Utsikten från mitt sovrumsfönster
 
Sista dagen i Juni passerar om någon timme och jag startar Juli med en ledig fredag. Skönt!
 
Hela nästa månad är packad med jobb, likt det senaste. Imorgon har jag varit hemma i tre veckor. Tre veckor?! Känns bra mycket längre sedan jag lämnade in nyckeln på Kaggeholm och kramade om mina klassisar för sommaren. Jag har redan nu nästan accepterat lite att det här förmodligen inte kommer bli den roligaste sommaren jag haft, men att det också förhoppnigsvis är den sista där jag gör någonting för att det är nödvändigt och ett måste - för att det leder till målet om att en dag vara bossen över mitt eget liv. Då har jag alla möjligheter till att ha livets sommrar då istället ;)
Hade så sjukt svårt för att somna igår så klickade igång en mysfilm sent, sent. Slutade med tårar som trillade och ett värkande hjärta efter minnen och saknad till sporten som ligger mig så nära hjärtat. Saknar ridningen och hästarna SÅ mycket. Min framtid ska innehålla häst på ett eller annat sätt, så är det bara. Försöker se tiden som är nu som en nyttig mellanperiod i livet innan jag kan ta upp ridsporten igen som förut. Utforska och investera den tiden i annat som jag innan aldrig ville prioritera. Nyttigt, intalar jag mig, även om det värker i själen haha. 
 
Nu ska jag släcka ner här snart. Avslutar kvällen med lite PLL innan jag målar naglarna och släcker lampan. Långfrukost imorgon - can´t wait!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress