31 mars 2016

31/03/16

Allmänt

Long as day. 
Började tidigt imorse och fick lite shopping gjord (which is always a nice thing) och avslutade hemma med lite jordgubbar. Mums! 

Dator och bil är fortfarande på lagning, vilket är halvt frustrerande att vara utan samtidigt haha. Kan som tidigare inte blogga ordentligt förrän den är tillbaka. Får ringa och höra hur det går imorgon. Nästan en månad sedan jag kunde använda min fina guldiga mac senast, vilket är segt när de går sönder från ingenstans. Förhoppningsvis värt det i slutändan!

Min fina utsikt från fönstret 

Nu ska jag sova här och ladda inför en ny fullbokad dag imorgon. Snart rullar jag tillbaka till Stockholm igen. Känns bittersweet..skönt att vara hemma ett tag!


29 mars 2016

Tuesday morning

Allmänt

Godmorgon!

Påsken är över och det är dags att återgå till det vanliga. För många iallafall, i mitt fall rullar lovet på vidare! I söndags innan jag somnade var jag helt klar med att ge bort allt godis jag hade haha. Efter att inte ha käkat något godis på veckor så inser man verkligen vilket gift det är för kroppen. Morgonen därefter tog jag dock tillbaka det, godis är allt bra gott trots allt ;)

Kom precis in från en promenix och väntar in kompismys senare idag. Min fina vän har rest runt i tre månader och jag längtar ihjäl mig efter en stor kram och att få höra alla små äventyr. 

Ha en bra dag vänner så hörs vi snart igen!

26 mars 2016

Påskafton

Allmänt

Då kör vi middag nummer två! Köttbullarna är stekta, äggen skurna och pannacottan i kylen. Kikar på världscupen innan, ååh vad det drar i ridhjärtat. 

Hoppas ni får en fin kväll!