Finns det något mysigare än ljusa sommarkvällar? Fönstret lite på glänt, svalor som låter på avstånd, musik i bakgrunden och datorn som enda ljuskällan medan mörkret sänker sig. 
 
Dagen idag har faktiskt varit lite av en extra söndag. Grovstädade imorse inför utflyttningen, hann med ett minipass på vårt lilla gym innan lunch och spenderade sedan fyra långa timmar ute på bryggan i solen. Underskattade nog lite HUR stark den var upptäckte jag när jag kom in haha, är liksom halvröd fläckig på baksidan av benen och i ansiktet. Men det lägger sig inom någon dag eller två, slipper åtminstone den grisröda färgen tack och lov (tack gener for saving my ass). 
 
Imorgon är det lektioner dagen lång och kvällen är hitills oklar. Måste försöka planera helgen också så den går ihop sig..
 
Anyways, godnatt på er så hörs vi imorgon. Kramis!

29 maj 2016

Resting

Allmänt

Jag minns inte senast jag somnade mitt på dagen av utmattning. Det var verkligen som att hjärnan stängde av under några timmar och promenaden som jag trodde skulle väcka mig lite slutade med att jag fick svindel och nästan trillade av bryggan. Var på väg tilllbaka mot land när det plötsligt snurrade till och jag tappade balansen åt höger, ni vet när det känns som att man ligger på sidan för några sekunder fast man står upp? Took that as a sign och gav upp mitt lilla försök att piggna till haha. 
 
Hittade skönaste listan på spotify med bara lugna goa låtar rakt igenom. I vanliga fall lyssnar jag mycket på musik med lite sköna beats i, men idag var det verkligen det sista jag ville lyssna på haha, så då passade den här listan perfekt! Länkar den här under. Har ni lyssnat på den "lugna" versionen av Faded förresten? Om inte så gör det, så  fin. 
 
 
Hur härligt med en vecka på ingång full av sol? Har inga lektioner imorgon så ska se till att få saker gjort så jag har så mycket tid som möjligt sen att spendera ute. Gotta get that tan on ;) Förhoppningsvis blir det massa andra härliga händelser under veckan i samband med det. Sista hela veckan innan sommaren och hemfärd. Ska ta tillvara på den as good as I can! Ha det bäst fina så hörs vi. Kram♥

Tog med mig kameran och stack på iväg själv en sväng till Drottningholm idag. Så fin miljö! Köpt med lite smågodis hem och ska sjunka ner framför en film. Märks av att det varit en intensiv vecka och en sen natt igår, huvudet är verkligen segt som kola. 

Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi med lite bilder imorgon. Kram bästa ni!