29 maj 2016

Resting

Allmänt

Jag minns inte senast jag somnade mitt på dagen av utmattning. Det var verkligen som att hjärnan stängde av under några timmar och promenaden som jag trodde skulle väcka mig lite slutade med att jag fick svindel och nästan trillade av bryggan. Var på väg tilllbaka mot land när det plötsligt snurrade till och jag tappade balansen åt höger, ni vet när det känns som att man ligger på sidan för några sekunder fast man står upp? Took that as a sign och gav upp mitt lilla försök att piggna till haha. 
 
Hittade skönaste listan på spotify med bara lugna goa låtar rakt igenom. I vanliga fall lyssnar jag mycket på musik med lite sköna beats i, men idag var det verkligen det sista jag ville lyssna på haha, så då passade den här listan perfekt! Länkar den här under. Har ni lyssnat på den "lugna" versionen av Faded förresten? Om inte så gör det, så  fin. 
 
 
Hur härligt med en vecka på ingång full av sol? Har inga lektioner imorgon så ska se till att få saker gjort så jag har så mycket tid som möjligt sen att spendera ute. Gotta get that tan on ;) Förhoppningsvis blir det massa andra härliga händelser under veckan i samband med det. Sista hela veckan innan sommaren och hemfärd. Ska ta tillvara på den as good as I can! Ha det bäst fina så hörs vi. Kram♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress