30 november 2016

Fina gamla minnen

Allmänt

 
Vet ni vad, idag när blogghjärnan står lite tom så tänkte jag bjuda på lite goa minnen istället.
Nämligen denna lilla video från mina unga dar på hästryggen! Fyra år sedan den gjordes och betydligt många fler sedan klippen filmades, krävs att tilläggas haha. ;) Lite charmigt ändå!
 
Hoppas ni har haft en fin dag! Min började med en promenad som slutade "Off road" i skogen. Jag, mamsen och Tjabo svängde ner lite smidigt på en traktorväg för att undvika två hundar och dess ägare som kom och gick. Tänkte för mig själv att vi lika gärna kunde fortsätta då den borde komma upp bara en kort bit längre fram. Om den gjorde det? Hell no. Det var snår, det var diken och ingen riktigt tydlig väg i slutändan haha. Vi fick helt enkelt köra på känsla och gena över snåren för att komma tillbaka upp på vägen, en halvtimme senare och typ 500m längre fram än där vi gick av haha. ;)
 
Sen dess har jag suttit och försökt få ner lite tankar på ett papper. Detta projektarbete alltså.. drives me nuts men också så fruktansvärt kul och intressant. Det kommer bli bra!
Någon som minns goingarna över?
Bilden är tagen för några år sedan men idag var jag där en sväng och hälsade på i ett ärende. Små tokbollarna!
Tjabo blir alltid lika lycklig när jag varit där, och dom likaså. Ska lukta ordentligt och springer efter mig för att lukta på byxorna noga. Är det inte lite häftigt ändå att de känner så väl när det är en doft från en annan hund? Ba "veeeem har du träffat och varför har du det??!?" haha. 
 
Är helt stel i nacken efter att ha suttit och jobbat vid datorn ett par timmar såhär på kvällskvisten. Så nu kan jag lägga ifrån mig datorn med gott samvete (vilket jag hade gjort hur som helst, men alltid skönt när saker har blivit gjorda!), ska göra i ordning mig en skål yoghurt med massa gott i och ringa ett sista samtal. Längtar tills jag har mitt egna kök med massa gott i, haha typ av sak att längta till! 
 
Jag önskar att jag hade mer saker att dela med mig av idag, men this is pretty much it. Om inte har intresse av att detaljrikt höra vad jag toppar min yoghurt med? Hmh ;) 
 
Nu ska jag slänga av mig de här obekväma jeansen och hoppa i mysbyxorna. Ha en fin kväll hörrni!

28 november 2016

Jag brände kakan

Allmänt

 
 
Torsdagens vlogg är uppe!
Det tog lite längre tid än tänkt att ladda upp den, därför valde jag att inte skriva ett inlägg om det senare igår. Det bakas, det är pannakasfrulle och det är presentöppning. Himla kul att kunna föreviga minnen som dessa i en video att kunna titta tillbaka på. Det gör verkligen vår generation snäppet härligare, tänk vad mycket vi kommer kunna titta tillbaka på i äldre dar samt förhoppningsvis våra barn och barnbarn. Coolt!
 
Nu ska jag snickra ihop en önskelista och dricka te. Vi hörs!