Såhär avslutade vi söndagen efter en promenad i höstsolen
 
Jag snackade ju imorse om att jag vaknade relativt tidigt idag. Det resulterade i att jag stod redo med formen och bakade äppelpaj klockan tio i förmiddags, alltså kärlek till långa och långsamma mornar!
 
Något jag också älskar är att få byta miljöer då och då. Gärna som nu att pendla mellan två olika men ändå desamma platser relativt regelbundet. Kreativiteten flödar och roliga material rullar in på löpande band. Ser det lite som effektiv vila att komma hem, effektiv genom att ständigt producera nytt material men vila ifrån den presterande storstadsmiljön. Lite som min vän uttryckte när vi gick på höstlov i fredags; "Vi har knappt lov ändå för vi har ständigt någonting att jobba vidare på". Sanningen bakom den meningen tror jag ligger mycket i att vi gör saker för att vi många gånger vill, och därför blir det aldrig någonting vi tar lov ifrån, det är någonting vi lever med. Nu kanske jag i och för sig mest snackar utifrån mitt eget perspektiv, för just nu känner jag mig mest som en kreativ maskin som jonglerar flera bollar i luften på löpande band haha. Det är så galet roligt när det känns så!
 
Nu hörrni, nu ska jag ta och borsta de där gaddarna för att krypa ner i sängen och slösurfa lite. Eller sova tidigt för att vakna utvilad imorgon - återstår att se! Ska se till att börja redigera vloggen från i fredags också. Vi hörs imorgon som vanligt, godnatt fina ni♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress