God eftermiddag! 
Wow, hur det kan vara måndag, lov och ändå känner jag mig som att det är något jag absolut måste göra. Fredagen och lördagen kändes cool lugna med absolut inget behov av att behöva prestera, men nu - vart ska jag börja ens? Dags att hålla i tyglarna and calm the fuck down tror jag allt haha. Är ni också sådana som har svårt att inte känna er effektiva? Kanske är det rädslan för att glömma något efter halka efter som gör det, jag vet inte. 
 
Bilderna är hur som helst från den mysiga eftermiddagspromenaden igår. Satte kameran i handen på mamma och bad henne fota lite. Tänkt vad odramatiskt det är numera mot förut när jag tvingade med första bästa för att fota mig och hästarna var och varannan dag på året haha. De vänjer sig. ;)
 
Jag har bestämt mig för att idag blir ett "pricka av måsten"-rejs för att sen bara släppa det och njuta av LEDIGT resten av veckan. Måste lära mig att göra det. Boka in kompistid, shoppa med mamsen eller bara pilla mig i naveln på soffan om jag så vill det. Inatt drömde jag mardrömmar om att jag inte var nöjd och bestämde mig för att flytta ifrån Åkeshov till ett kollektiv där min säng stod i hallen. Stressad inför kommande vår och sommar much? Jag vill ha svar på hur allt kommer lösa sig NU. Ska mejla om praktik igen på en plats som jag verkligen kan se mig själv trivas på. Det vore drömmen! Men det är också svårt när man inte får svar direkt, hur tjatig kan man vara innan man blir jobbig liksom haha? 
 
Nu ska jag ta tag i punkterna i mitt rosa block här. Vi hörs senare!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress