Justin Bieber konserten för tre år sedan
 
Sådär! Då var manuset satt inför sista radioinslaget. Ser fram emot intervjun som äger rum imorgon då ämnet ligger mig varmt om hjärtat. Kan ni gissa vad det är?
 
En grej som är lite synd i och med det är Social Media Partyt som jag tyvärr missar imorgon. Hade varit kul att dyka in i mediabubblan tillsammans med ett gäng andra som har lika stort intresse för det som en själv. Men, man kan inte göra allt!
 
Nu ska jag ladda energi med en skål gröt här innan det är dags att börja göra i ordning sig. Det blåser storm ute så det där med outfit är inte helt lätt att ta ställning till. Jacka som ska vara smidig men samtidigt lätt att matcha till outfit. Hmh.. tur jag har gott om tid på mig. Någon av er som var på Justin Bieber´s konsert igår? Eller som har biljetter till ikväll? Ska bli kul att se att se hans utveckling gentemot konserten för tre år sedan. Taggad!

30 september 2016

Sneak peek

Allmänt

Fick hem ett paket igår och oh my vad nöjd jag är med mina köp! Sammetsklänningen i färgen burgundy är verkligen så himla snygg på. Det ska dock vara en dold dragkedja baktill som jag inte ens hittade haha? Bra gömd med andra ord. ;) Färgen går lite i vinröd/lila i vissa ljus men det gör den bara ännu finare enligt mig. Kommer bli perfekt till julfesterna längre fram sen!
 
 
Köpte även en blus med ett band att knyta framtill, likt en choker. Också den supersnygg på i ett tunt skönt material men utan att bli allt för genomskinlig. skärningen fram är något opålitlig då tyget lätt åker åt sidan, men har man bara en snygg bh/topp under så gör det ju inget. Kommer användas flitigt!
 
 
Sist men inte minst en finare choker i stenar. La den i varukorgen illakvickt när jag såg den! Perfekt om man vill ha den till någon snyggare topp eller klänning, när en choker i tyg kanske känns lite för nedklädd. Plus för bra storlek också, både för de som behöver lite bredare och lite smalare. 
 
 
 
Älskar när man beställer hem kläder och de sitter BRA. Tyvärr kan ju både storlekar och produktbilder vara väldigt missvisande många gånger. Men den här gången blev det mitt i prick!

29 september 2016

Bring on the weekend

Allmänt

Favorit i repris från en somrig frukostskål
 
Tända ljus, julmusik (okej nej jag tänker inte erkänna det där än) och regnet som smattrar mot rutan sådär mysigt som man bara drömmer om. Jag är dock lite rädd för att brandvarnaren ska gå igång to be honest haha.
 
Jag har precis tagit mig ut ur duschen och ska bädda ner mig i sängen nu. Kanske ringa ett samtal till mamsen.. eller bara vara lite. Oj vad jag ser fram emot veckorna i november/december! Ska bli SÅ mysigt att spendera de hemma med julbak, advent och allt som hör till. Missade ju hela den svängen förra året då jag var kvar här uppe i Stockholm då. Men först blir det några produktiva veckor här uppe, vilket inte gör mig något. Känns bra nu när jag landat lite och kommit tillbaka till någon form av vardag. 
 
Vad har ni haft för er idag? Några som är i Stockholm och kollar på Bieber? Skrev ut biljetterna idag och imorgon är det vår tur. Justin och golden circle - here we come!