30 september 2016

Sneak peek

Allmänt

Fick hem ett paket igår och oh my vad nöjd jag är med mina köp! Sammetsklänningen i färgen burgundy är verkligen så himla snygg på. Det ska dock vara en dold dragkedja baktill som jag inte ens hittade haha? Bra gömd med andra ord. ;) Färgen går lite i vinröd/lila i vissa ljus men det gör den bara ännu finare enligt mig. Kommer bli perfekt till julfesterna längre fram sen!
 
 
Köpte även en blus med ett band att knyta framtill, likt en choker. Också den supersnygg på i ett tunt skönt material men utan att bli allt för genomskinlig. skärningen fram är något opålitlig då tyget lätt åker åt sidan, men har man bara en snygg bh/topp under så gör det ju inget. Kommer användas flitigt!
 
 
Sist men inte minst en finare choker i stenar. La den i varukorgen illakvickt när jag såg den! Perfekt om man vill ha den till någon snyggare topp eller klänning, när en choker i tyg kanske känns lite för nedklädd. Plus för bra storlek också, både för de som behöver lite bredare och lite smalare. 
 
 
 
Älskar när man beställer hem kläder och de sitter BRA. Tyvärr kan ju både storlekar och produktbilder vara väldigt missvisande många gånger. Men den här gången blev det mitt i prick!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress