Ett av mina favoritpar när det kommer till hörlurar. Sjukt sköna lurar i en cool färg från beats. 
Idag skippade jag dock allt vad lurar heter under promenaden i kvällssolen. Så fort jag steg in i naturreservatet pausade jag musiken, drog av mig lurarna och gick i min egen lilla värld med rofyllt fågelkvitter i bakgrunden. Älskar hur bruset från staden bara tystnar och man får lov att vara i lugnet en stund. Man fattar verkligen inte hur mycket ljud man har omkring sig förrän man tar sig ifrån allt och omges av naturen istället. Kan sitta och bara lyssna på fågelkvitter i timmar, no joke. Älskar det!
 
Jag har nu gjort mer än hälften av min praktik och om knappt en månad har jag genomfört mina tolv fantastiska veckor på blogg.se, nyheter24-gruppen. Sååå blandade känslor inför det! Nog för att jag var taggad och otroligt nöjd över min plats innan, men det har verkligen överträffat mina förväntningar och levererat på så många plan. Vad tusan ska det bli av mig egentligen haha? Får inte ni också sådan existentiell kris ibland och bara; "Vart är jag på väg?" och vill att någon ska ge dig en nedskriven plan i handen typ. Kan ju inte bara vara jag haha.
 
Anyways, dags för lite sen middag. Imorgon blir det lite mysiga äventyr. Hörs efter det!
Jag föll dit jag också och införskaffade mig en vattenflaska från bkr. Bästa beslutet!
För någon månad sen så hade jag under en period varit så hemskt, hemskt dålig på att dricka vatten. Tillskillnad från förut då jag nästan drack för mycket. Ett tips är att alltid ha en flaska med vatten i närheten. Jag märker att jag dricker mer och att det blir en vana att ta en klunk med jämna mellanrum om den faktiskt står påfylld bredvid mig. Nog för att det kändes lite saftigt att köpa en "vattenflaska" för över 300 spänn. Men ärlig talat så dricker jag hellre ur en glasflaska som jag kan diska rent, än en plastig förpackning som jag ändå får slänga efter ett tag. 
 
Btw, till något helt annat. Nog för att min kompaktkamera tar överraskande bra bilder med tanke på storleken, men det finns verkligen ingenting som slår bilder fotade med systemkamera. Bilderna ovan är fotade med mitt f1.8 objektiv, som "tyvärr" är det enda objektivet jag har för tillfället. Svårt att använda till allt då det är fast och alltså inte går att zomma in/ut med. Men bilderna får ett helt annat djup mot de från kompaktkameran som gärna riskerar att bli lite platta. Nästa investering får alltså bli en ny systemkamera, för att byta upp mig lite!
 
Hoppas ni hade en fin helg i alla fall och är redo för sista veckan i April. Löning imorgon också - det tomma studentkontot jublar! Hörs mer under veckan hörrni, kramar.
I tisdags var det dags för bloggmöte nummer två på kontoret.
Likt förra gången så snackade vi om portalen, fick grym feedback från bloggarna och fikade deluxe. Froosh smoothien/juicen var verkligen hur god som helst btw. Förstår inte hur jag har kunnat missa dem tidigare? Tips!
 
För er som inte kunde komma den här gången heller så kommer det fler tillfällen inom kort. Återkommer med information och datum så fort de är satta. Så kul att träffas och snacka blogg tillsammans er andra fantastiska bloggare på portalen. Det vill ni inte missa!
 
Hörrni, det är ju fredag vad tusan. Här sitter jag med en mage som kurrar högt, lyssnar på smörigaste boyband musiken från 90-talet (de smittade av sig lite i repan på kontoret igår haha) och har precis avslutat dagens sista jobb. Himlen är sådär vackert rosa utanför, men jag ser inte mer än reflektionen i fönstren på lägenhetshuset mitt emot..alltså värt haha.
 
Ha nu en fin fredagskväll så hörs vi pigga och utvilade imorgon igen. Natti♥