Måste bara visa mitt spontaninköp av nagellack. Krävdes ett par lager innan det blev täckande, men hur fin färg blev det inte?
Angående veckan, vart tog all tid vägen egentligen? Det har gått så fort! (Känns som min standardkommentar numera haha).
 
Egentligen borde jag använda mina sista krafter för jag resa mig upp och borsta tänderna. Men att skriva ett inlägg här kändes mer än rätt efter några dagars inaktivitet från min sida. Det är så lätt att tro att bara för att en blogg inte uppdateras så finns det inget intressant att skriva om. Men sanningen är ofta det motsatta. Det händer saker, man dokumenterar det så att materialet ska finnas där - men man hinner inte sammanställa det. Eller rättare sagt den största utmaningen som jag upplever; att ta sig tiden till det. Jag vill hinna med allt utan att behöva bortprioritera någonting!
 
Dagarna är ganska intensiva nu fram till helgen men imorgon kväll tänkte jag försöka få ihop både inlägg och en video som kommer upp på fredag. Spännande! Någon som känner fredagskänslan redan nu? I do!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress