1 april 2017

I en rosa dröm

Allmänt

I den här rosa drömmen har jag traskat runt idag.
Den här dagen började faktiskt med att kännas lite som ett skämt, komiskt nog. Med ena saken som gick fel efter det andra. Men, trots det så kunde den här dagen inte ha blivit bättre! Har hunnit med sååå många olika saker idag och bara haft en så himla bra dag. Ringde upp mamsen medan jag var ute och promenerade i kvällsolen (som överraskade efter den gråa morgonen), tog den ena omvägen efter den andra då jag inte riktigt kände mig "klar" för att gå hem. När jag väl kom tillbaka hann jag laga lite matlådor och förbereda middag innan vi avslutade samtalet en sisådär två timmar senare. Så skönt att prata ikapp lite! Och slippa den långtråkiga matlagningen imorgon ;)
 
Nu har jag precis käkat lite sockerfri choklad som vi fick plocka med oss ifrån kontoret i fredags. Smakar faktiskt rätt bra! Ingenting jag skulle välja att köpa själv kanske..men gott att mumsa på när det ändå finns. Har varit uppe sedan tidigt imorse och har en tid att passa imorgon förmiddag så ska faktiskt ta och sova snart. Men ville kika in här först och snacka lite med er. Hur har er dag varit? Någon som har blivit lurad? Minns när man brukade tejpa osthyveln och vattenkranen första april haha, är det ens folk som gör det fortfarande? Det var ju standard på den tiden.
 
Hoppas ni har en mysig söndag framför er med långfrulle och allt vad det innebär. Jag ska bara mysa runt och ha en riktig "ta hand om mig själv"- dag. Men mer om det imorgon. Nu är det kram och godnatt!♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress