Nu är jag tillbaka från ledigheten och det lilla röda huset på närkesslätten.
Just nu sitter jag i min säng här i Stockholm efter ett par långa dagar tillbaka i vardagen. Även om mitt liv inte riktigt stämmer in på känslan "vardag" och har inte gjort under de senaste två åren, så är det ju trots allt vad det är. Spenderar mest tid här och det händer alltid någonting nytt med nya uttryck och utmaningar!
 
De här åren har verkligen varit the time of my life, men det betyder inte att det inte har varit kämpigt i perioder. Ikväll är en sådan kväll då det suger att komma hem efter en lång dag och sitta själv i en liten enrummare, tjugotal mil bort från familjen. De flesta av dagar älskar jag att få chansen att leva mitt liv precis som jag vill det här uppe i storstaden. Men sen finns det dagar som dessa då man bara vill komma hem till någon som redan fixat mat på bordet, som stökar runt lite medan du gör ditt och som vill lyssna och dela livets stora frågor i soffan på kvällen. Jag är glad för att jag fått testa på att bo helt på egen hand, men jag tror inte på att livet är gjort för att leva ensam. 
 
Imorgon bjuder jag på lite bilder från den senaste bloggträffen vi hade i veckan. Ser ut att bli rätt trist väder på lördag med så tänkte passa på att redigera vloggen då också. Ha en supermysig kväll hörrni och krama om that special someone lite extra, så hörs vi imorgon. ♥ Godnatt!
Mirre - Sweetwords

Så söt vovven är

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress