Jag föll dit jag också och införskaffade mig en vattenflaska från bkr. Bästa beslutet!
För någon månad sen så hade jag under en period varit så hemskt, hemskt dålig på att dricka vatten. Tillskillnad från förut då jag nästan drack för mycket. Ett tips är att alltid ha en flaska med vatten i närheten. Jag märker att jag dricker mer och att det blir en vana att ta en klunk med jämna mellanrum om den faktiskt står påfylld bredvid mig. Nog för att det kändes lite saftigt att köpa en "vattenflaska" för över 300 spänn. Men ärlig talat så dricker jag hellre ur en glasflaska som jag kan diska rent, än en plastig förpackning som jag ändå får slänga efter ett tag. 
 
Btw, till något helt annat. Nog för att min kompaktkamera tar överraskande bra bilder med tanke på storleken, men det finns verkligen ingenting som slår bilder fotade med systemkamera. Bilderna ovan är fotade med mitt f1.8 objektiv, som "tyvärr" är det enda objektivet jag har för tillfället. Svårt att använda till allt då det är fast och alltså inte går att zomma in/ut med. Men bilderna får ett helt annat djup mot de från kompaktkameran som gärna riskerar att bli lite platta. Nästa investering får alltså bli en ny systemkamera, för att byta upp mig lite!
 
Hoppas ni hade en fin helg i alla fall och är redo för sista veckan i April. Löning imorgon också - det tomma studentkontot jublar! Hörs mer under veckan hörrni, kramar.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress