Datorn i knät, ljusslingorna påslagna i taket och två blytrötta ögon. Hallå måndagskväll!
Jag är så trött att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen, men än är dagen inte riktigt slut för min del utan har lite jobb som jag ska sätta mig med nu. Så länge jag orkar. Som tur är så är det ifrån telefonen, så jag kan fixa med det samtidigt som jag ligger ihopkurad i sängen. Lyx! 
 
Imorgon är jag ledig men kommer att ha jobb att göra ändå med FashionHunt. Blir lite dubbelt upp med arbete nu ett tag, men det ska allt gå ihop sig! Ska iväg på en lunch också mitt på dagen så får planera utefter det. Ligger back på sömnkontot efter helgen med både jobb och lite för sent fläng (vart tog mina lugna sommardagar vägen liksom haha?) I någon ände så måste jag få sova ut. Tjejen som snittar 10h sömn/natt trodde också hon skulle klara sig obemärkt på tre timmar innan jobb kl 07 igår. Behöver jag ens nämna att jag däckade i soffan senare på kvällen? Satt med telefonen i handen och scrollade på Instagram med en film på i bakgrunden, när jag plötsligt vaknade till en stund senare insåg jag att jag hade missat halva filmen.Då var klockan knappt efter 18...tycker jag klarade det ganska fint ändå haha.
 
Nu måste jag sätta igång med dagens sista to do. Ska måla om naglarna också hade jag tänkt. Målar alltid på kvällen innan jag sover så är det torra och fina till morgonen - tips!
 
 
Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi här inom kort igen. Godnatt♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress