Så var fredagen äntligen här!
Jag kravlade mig upp ur sängen kl 06 imorse och har jobbat fram tills nu. Förvånandsvärt pigg men blev hemskt påmind om den tuffa tiden som kommer nu. Mörka morgnar när sängen är lite extra gosig att stanna kvar i. Men så länge man är motiverad så spelar ju den där extra sömnen inte så stor roll, för så är det ju – tröttheten existerar ju inte på samma sätt när man gör någonting som man genuint tycker om. Då gör jag hellre det än sover en timme extra!
 
Ikväll ska jag krypa ner i soffan med en påse godis och kolla på lagfinalen av EM-hoppningen. Mys! Har ett sådant sjukt stort sug efter att hoppa upp i sadeln igen (lika stort som mitt sötsug just nu haha). Det är nyttigt att få avstånd ifrån någonting och längta tillbaka till det, även om jag personligen får tårar i ögonen bara jag tänker tanken på att få gå in i den lilla bubblan igen, eller en ridtur i höstsolen, typ haha. Så emotional.
 
 
En vårkväll för 6 (?) år sedan tror jag...om inte mer. Förstår ni hur länge sedan det är? Nu är det snart två år sedan jag "slutade" helt med sporadiska ridpass här och där sista året. Jag var faktiskt iväg och provjobbade i ett stall i början på sommaren, men valde att inte ta det av olika anledningar. Har alltid sagt att det är ett jobb som jag skulle vilja testa på, men om det skulle ske så måste det verkligen vara helt rätt. Samma som att jag någon gång i framtiden vill äga en flashig frieser av sportmodell. Alltså dröm!
 
Nu ska jag träna lite innan jag fräschar till mig inför kvällen. Perfekt nu när regnet blåste bort och solen tittar fram. Hoppas ni får en härlig fredagskväll så hörs vi snart igen!
Lillemmish - mode - inspo - mamma

va gott med lite godis :)

ha en bra fredag
kram

Svar: Lite sent nu, men hoppas du får en fin vecka! :)
Rode Gradin

Ebba Carlström

Hade aldrig klarat av att sluta med hästar, jag känner samma sug som du gör nu efter endast två dagar utan häst. Men det är tidkrävande och när man vill satsa på annat är det inte alltid ett alternativ. Super fin blogg btw :)

Svar: Du har så rätt så! och det där med suget – var precis likadan när jag höll på aktivt. Klättrade på väggarna när det hade gått någon dag haha, allt kretsade verkligen kring de älskade djuren. Tröstar mig med att det bara är tillfälligt! Tack för din fina kommentar. :)
Rode Gradin

Anita

Fina bilder :D

Svar: Tack så mycket! :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress