Jag måste bara tipsa om en artist som jag är helt fast i.
Började med att jag scrollade igenom min Discover Weekly-lista på Spotify (bästa! Hittar alltid nya favoriter där) när jag kom över Jhoni The Voice och hans låt Mirrors. Fastnade direkt och kollade in hans album efter det, så min stil! Hans röst har lite Chris Brown toner över sig, which I like, sen är känslan bara magisk. Ni vet när man lyssnar på musik som man bara inte kan sätta ordet på vad det är som gör att man fastnar? Den skulle i princip kunna sjunga om vad som helst och man skulle tycka om det ändå för att det finns känsla bakom. Precis det har han lyckats med! Stavas talang och musikalitet ut i fingerspetsarna tror jag allt.
 
 
Sen några andra favoriter från veckan. Ni hittar hela min Spotifylista HÄR om ni vill kolla in den. Samlar alltid alla låtar från hela året i en lista. Skulle bara bli frustrerad om alla låtar låg i olika listor så att jag får plocka hej vilt ändå så fort jag vill lyssna på dem haha. 
 
 
 
 
Har ni några favoriter just nu? Eller några som ni tror jag skulle digga? Kan ni inte kommentera här nedan så kan jag kolla in dem, tack!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress