Några av er kanske undrar vad det är jag pysslar med nu efter examen? Jag har hållit ganska tyst om det då det är en work in progress, men tänkte jag kunde berätta om åtminstone ett av de spännande uppdragen jag har just nu.
 
Sedan någon vecka tillbaka gör jag praktik på en nylanserad sida som heter FashionHunt.se. En söktjänst som dagligen samlar nätets populäraste mode och gör det enkelt för dig att hitta de bästa dealsen – på ett och samma ställe. Förutom det har de också ett magazin där du får tips på de senaste modetrenderna och vart du kan hitta dem. Såhär säger en av grundarna, David Ashman, om sidan;
 
– Vi tyckte att det var krångligt och tidsödande att surfa runt mellan de olika modebutikerna för att hitta rätt plagg, ha koll på nyheter och trender och hitta bra erbjudanden. Så vi tänkte att vi bygger en tjänst där vi samlar nätets bäst herr- och dammode. Den tjänsten är FashionHunt.
 
Det bästa är att sidan är anpassad till mobilen så att du enkelt kan surfa runt, inspireras och hitta dina modefynd vare sig du är hemma i soffan eller på språng någonstans. Personligen så blir det en hel del surfande i solstolen såhär på sommaren, så då är det ju perfekt! 
 
 
 Just nu är jag på jakt efter spännande svenska webbutiker, varumärken och designers att lyfta fram i magazinet. Om du har tips eller själv driver något sådant så får du gärna mejla till info@fashionhunt.se och berätta om märket. Är säker på att att det finns flera duktiga och coola modeinspiratörer där ute som förtjänar att upptäckas!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress