Bilder från tidigare i somras. Hur söta är inte tofflorna då? Vill fylla hela garderoben med fina loungewear!
 
Vet ni vart jag sitter just nu förresten? På trappen till altanen i min förstora sov tisha och blickar ut över åkrarna. Längre nedanför huset skördar de för fulla muggar och jag kan inte låta bli att romantisera arbetet de gör. Det är hemtrevligt att se skördetröskan åka fram och tillbaka över åkern. Med det dova ljudet av maskinen (nu sitter jag en bit bort dårå haha) och röken därefter. Hur freaking amazing sammarbetet är mellan den som kör släpet och den som skördar. Jag menar, försök komma intill och svänga runt med det där ekipaget samtidigt som ni båda åker längsmed varandra medan säden fylls på i släpet. Så underskattad precision haha?
 
Nu när jag ändå blev så fruktansvärt inspirerad av arbetet här ute på landet så tänkte jag lista några saker som jag vill göra just i detta nu;
 
* Byta ut all inredning i mitt rum
Jag hade någon perioder där jag tyckte svarta möbler var snyggt.. Nu känns det mest deppigt och omordernt hur vita väggarna ens är. Men – det känns dumt att investera i ett rum som jag inte vet hur länge jag kommer bo kvar i. De pengarna lägger jag hellre på att inreda mitt framtida hem. Där rummen ska vara vita med fluffiga kuddar, dova pastelliga färger och charmigt lantligt.
 
* Fylla min shoppingbag med kläder från Ivyrevel´s fall kollektion och trycka på KÖP
Var tvungen att klicka mig in på hemsidan när de hintade på Instagram och ja, jag vill ha det mesta! Långa tjocktröjor till höga boots, BOOTS, klänningar och blusar. Jag ändrar min stil och fortsätter att göra, vilket gör att hälften av min garderob inte känns stilfull nog. I want classy, fancy och smickrande. Vilket större delen av Ivyrevel kollektioner står för.
 
* Packa en väska och upptäcka världens alla vackra små hörn
Jag vill träffa människor, se natur som får mig att dra efter andan och göra saker som förändrar och berikar mig. Det finns SÅ mycket att se där ute och SÅ många relationer att skapa, att det nästan känns idiotiotiskt och ett slöseri att inte ta tillvara på det. Att vara kvar på ett ställe, leva i samma mönster för att "det är så vi vet hur livet ska vara". Nej, jag vill mer!
 
* Investera i en ny systemkamera
Jag älskar mitt 50mm f/1.8 objektiv som jag har just nu, men kamerahuset har närmare 7 år på nacken i min ägo (+ ett par år därtill) och jag känner att den inte riktigt räcker till med den kvalitén jag är ute efter. Har verkligen fått tillbaka min kärlek för fotografering igen och tror den skulle skjuta i höjden om jag hade ny utrustning att jobba med. Min kompaktkamera är ett fantastiskt komplement där! Men mäter sig ändå inte med innehållet i en systemkamera. 
 
Nu blinkar sorgligt nog batteriet på min dator här så får lov att drömma mig vidare utan den här ute på altanen. Har ni några saker som ni verkligen vill förverkliga just nu? Berätta här nere i kommentarsfältet!
Daniella

Köp min systemkamera!! Den är i princip ny (använd absolut max 10 gånger). En Canon 700D :)

Svar: Juste! Men tänkte nog satsa på ett lite nyare hus när det väl blir :) Men tack ändå going!
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress