Vad är det med oss människor som ständigt ska rusa in i nya årstider såhär? Först hyllas sommar och strålande sol, men så fort augusti lider mot sitt slut åker de stickade tröjorna fram och det enda man snackar om är höst, höst, höst. Man hinner ju tröttna på bootsen och de lite varmare kläderna lagom tills det är väder för det haha!
 
Idag bjöd vädret på hela +22 grader och bikiniväder så jag hängde ute på altanen ett tag. Drycken ovan måste ju vara bland det godaste jag vet just nu – skogshallon och vatten mixat tillsammans. Mums! Ett tips är att hälla i vatten först och sen ha i de frysta bären, så blir den både kall och lättare att mixa. :)
 
 
Ser ni skillnaden på bilden här ovan jämfört med de högre upp? Här ser ni tydligt skillnaden mellan min kompaktkamera och systemkameran, här med f/1.8. Älskar det objektivet till porträtt och detaljbilder, men ni ska veta att jag nästan sträckte ryggen när jag skulle ta dom här bilderna haha. Eftersom det är fast och inte går att zooma med så är det lite svårare att jobba med utan stativ och när rekvisitan (i det här fallet min hand) skulle vara med i bilden. Men det går! Har möjlighet till samma låga bländare med kompaktkameran, men som jag har sagt tidigare – det blir ändå inte riktigt samma sak.
 
Övervägde om jag skulle släpa mig ur sängen efter laddaren för att publicera det här inlägget nu, eller vänta tills imorgon bitti. Men jag känner mig själv och VET hur snabbt morgontimmarna bara försvinner, så det fick bli nu. Hur sent det än blev. Lite trevlig läsning för er nattugglor åtminstone, medan ni andra säkert läser det till morgonkaffet. :) Ha en bra dag fina så hörs vi!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress