Så var det dags för en liten återblick av året som gått. 
2017 har varit hands down ett av de bästa i mitt liv. Jag har lärt mig så mycket om mig själv, gått utanför min comfort zoon så mycket att jag tillslut crave:ade kicken av det. Kämpat, gråtit, slagit mig för ansiktet av pinsamheter, skrattat mig gråtfärdig, känt mig oslagbar och varit så sjukt sårbar. 
 
Tänker att vi börjar längst bak och jobbar oss framåt. ⬇️
Nyår 2016 firades in lugnt och stilla med inte allt för mycket väsen. "Lagom" som en äkta svenne skulle säga. I år ser det lite annorlunda ut. Får se om jag lyckas fånga några härliga bilder därifrån!
 
Började året med en iskall ridtur med strålande solsken och pudersnö. Också enda gången jag satt i sadeln i år. Mer av det kommande år förhoppningsvis!
 
Kramade om mitt hjärta, med vetskapen om att varje gång kunde bli den sista. Återvände till min lilla studentetta i Stockholm och fortsatte mitt journalistplugg.
 
 I Februari bar det av på reportageresa till Skottland och Edinburgh. En resa som alla tvåor i journalist respektive Tv-klassen gör på Kaggeholm. Hösten innan gör man research, nyhetsvärdering och tillsammans bestämmer sig för vart i världen resan bär av. Väldigt nöjd över destinationen det föll på! Jag gjorde ett personporträtt på härliga Nina och intervjuade den lika härliga ägaren av den familjära snabbmatskedjan Meltmongers. Om du vill läsa inlägg från resan så går det att göra HÄR.
 
Här kommer en smärre bildbomb ⬇️
Insåg att jag varit flitig med kameran här haha. Får flika in lite allt eftersom 😉
Jag och Nicolen hade en dag då vi bara gick på upptäcksfärd. Först på journalistjakt, sen Princes street gardens, Edinburgh Castle, Stockbridge och Royal Botanic Gardens. Man lärde sig ganska snabbt vart allt låg och kunde enkelt navigera sig runt till de olika platserna. Älskar hur staden är uppbyggd – och Edinburgh i sig överhuvudtaget. 
 
Den här mannen var så otroligt härlig! Han skulle resa hem till Indien (om jag minns rätt) och frågade om vi kunde ta en bild åt honom, så han hade någonting att visa familjen sen.
 
Ed Sheeran´s "Castle on the Hill" kommer för alltid påminna mig om den här resan. Släpptes lägligt nog just då.
 
Nicole är den som står bakom alla bilder på mig. Kan jag ha henne med mig at all times please? Alla behöver en dedikerad foto-vän som henne!❤️
 
Paradise Palms blev en annan liten favorit. Ligger i Old Town har jag för mig.
 
Before date night. Mer om den kvällen kan ni höra om i videon HÄR (runt 4:45).
 
Sedan klev vi vidare i Februari med mer snö, hemvisit och Nicoles Birthday.
 
En kväll att minnas!
Fortfarande en av de roligaste kvällarna från hela året, in so many ways haha. Februari överhuvudtaget var verkligen en rolig månad, som jag ser tillbaka på med ett leende.
 
Mer hemvisiter, besök hos mig i huvudstaden och några försiktiga vårtecken. Jag ska vara ärlig med att säga att det var rätt kämpigt just då. Får en liten klump i magen vid tanken, men glädjs av de stunder som var fina ändå.
 
Praktiken drog igång på blogg.se och Nyheter24-gruppen. Trivdes mer än bra! En tid full av lärdom i alla dess former. Tar med mig mycket därifrån!
 
Våren kom (och gick i omgångar haha). Fler timmar på kontoret, kära återseende och tiden då jag föll mer och mer för Stockholm. Hade redan sagt upp lägenheten sedan någon månad tillbaka men började sakta men säkert ifrågasätta vart jag egentligen ville vara. Kände mig mer levande än vad jag hade gjort på länge!
 
 
Rutiner, träning och solsken var tre saker som verkligen stod för de sista vårmånaderna. Hade kul längs vägen med spontana beslut, orädd inställning och känslan av livets goda bitar. Packade ihop lägenheten, sov alldeles för lite, flyttade hem till Nicole ett par dagar och hade väl en liten crush eller två. Underbara minnen! 
 
Examensdagen kom och gick som en blixt från klarblå himmel. Där stod vi (en del av kompotten i alla fall) som färdigutbildade journalister och tv.. people haha? Hade en sista kväll som avslut på de coolaste två åren i mitt liv och grät på tåget hem dagen efter. 
 
Hörrni, vi delar upp det i en del två va? Resten av årets små äventyr kommer ut imorgon!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress