28 februari 2017

The perfect hoodie

Allmänt

Kan cropped hoodies vara bland det bästa i klädväg just nu?
Jag minns att jag hade en gul sådan som mamma köpte till en skolavslutning i mellanstadiet. Tyckte inte alls om den och förstod inte grejen med att den var så kort? Nu är det ju såååå inne och vad de flesta bär. Önskar nästan att jag hade sparat den där nu. ;) Förutom det så har jag alltid haft en förkärlek till hoodies och collegetröjor, men bär det mer sällan nu. Diggar tröjan över då den är perfekt när man vill vara bekväm men samtidigt bära någonting smickrande. Primark knows their stuff!
 
Till något helt annat. Den här veckan tycks inte bjuda på mer än regn och gråa moln tyvärr, och typiskt när man faktiskt är helt ledig. Men! Ikväll ska jag iväg och ha världens myskväll och innan dess ska jag bara mysa runt här hemma, så det väger upp gott och väl.♥ Jag är för allting som stavas mys helt enkelt haha.
 
Hoppas ni går en mysig (haha) dag ni också, så hörs vi snart igen. Kram på er!

26 februari 2017

Nicole´s 22 birthday

Allmänt

I fredags var det dags att fira den här plingan.
Hjärtformade ballonger, lite lekar, skålande och mååånga timmar på dansgolvet var vad kvällen bjöd på. Den började hemma hos Nicoles bror där vi hängde ett par timmar. Beställde sedan en uber till Stureplan där vi skålade in tolvslaget och dansade oss genom natten. Hade verkligen världens bästa kväll tillsammans med goaste gänget!
 
Har ni förresten sett bilden på Ed Sheeran och hans flickvän? Där han bär hennes klackar i strumplästen så att hon kan gå i hans sneakers. DET hade vi nog alla behövt efter den kvällen! Har aldrig velat bli buren så mycket som när vi promenerade bort mot tunnelbanan haha. Mina fötter gjorde verkligen ont! En kväll i klackar är inte att leka med, eller vad säger ni? ;)
 
Somnade närmare halv fem på morgonen och hade klockan ställd på sju. Vaknade upp till blå himmel och morgonens första solstrålar, pigg och redo att hoppa in i bilen. Satte på en go spellista och körde de två timmarna hem till Örebro, tillsammans med alla sportlovsfirare med sprängfyllda bagageutrymmen. Those were the days hörrni haha. Hade härligaste morgonen i alla fall! Till följd av den härligaste kvällen.♥
Godmorgon söndag!
Ligger just nu utslagen här i sängen efter en hel natts sömn, med sändningarna från GBG horse show på i bakgrunden. Hur jag tog mig igenom hela dagen igår utan minsta antydan till sömnighet är en bra fråga det. Ska berätta mer om fredagskvällen i ett annat inlägg, men sammanfattningsvis så sov jag två ynka timmar innan jag begav mig iväg mot nästa destination. Man ska inte fucka med sömnen sådär - och det får jag sota för idag. ;)
 
Dagen idag kommer vara en typisk lugn söndag. Kör frukost här i sängen innan långpromenad (snöade mer här igår oturligt nog, var nästan barmark innan), ska jag ta och pröva min balklänning också för att se om jag eventuellt ska sälja den. Den är superfin verkligen och kan lugnt användas till mer "chill" tillställningar, men det var ett par år sedan jag bar den och jag tror nog jag har ändrats i kroppen något sedan dess. Återstår att se!
 
Önskar er en go söndag med allt vad det innebär. Skriver ihop ett inlägg om fredagen också så kommer det upp här sen senare. Kram på er♥