Godmorgon söndag!
Ligger just nu utslagen här i sängen efter en hel natts sömn, med sändningarna från GBG horse show på i bakgrunden. Hur jag tog mig igenom hela dagen igår utan minsta antydan till sömnighet är en bra fråga det. Ska berätta mer om fredagskvällen i ett annat inlägg, men sammanfattningsvis så sov jag två ynka timmar innan jag begav mig iväg mot nästa destination. Man ska inte fucka med sömnen sådär - och det får jag sota för idag. ;)
 
Dagen idag kommer vara en typisk lugn söndag. Kör frukost här i sängen innan långpromenad (snöade mer här igår oturligt nog, var nästan barmark innan), ska jag ta och pröva min balklänning också för att se om jag eventuellt ska sälja den. Den är superfin verkligen och kan lugnt användas till mer "chill" tillställningar, men det var ett par år sedan jag bar den och jag tror nog jag har ändrats i kroppen något sedan dess. Återstår att se!
 
Önskar er en go söndag med allt vad det innebär. Skriver ihop ett inlägg om fredagen också så kommer det upp här sen senare. Kram på er♥
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress