Framme i Edinburgh!
Angående bilden över, hur komiskt är det inte att det första man möts av på stadens gator, i Skottland, är två killar i killt, rött hår och säckpipa? Så kul! Duktiga var de också.
 
Klockan ringde så tidigt som fem imorse för att hinna med flygbussen och vara framme på arlanda 06:45. Tidigt! När vi kom fram på Edinburgh´s flygplats så tog vi buss direkt till hotellet som ligger i gamla stan, men hela staden i allmänhet känns väldigt "centralt" och lätt att ta sig runt i till fots. Tjugo i två satt vi på ett lunchställe och ba "det är såååå mycket kvar på den här dagen" haha. Krävs att tilläggas att Storbritanninen ligger en timme efter oss så ni kan ju ana känslan. Tog en sväng på princess street (ligger typ tio minuter ifrån hotellet, perfekt!), utforskade kollektivtrafiken och promenerade runt lite. Chillar nu på rummet och ska väl försöka fundera ut någon form av middag. Tur det finns gott om matställen så det blir någon form av variation de kommande sju dagarna. Ska nog ta en sväng inne på en av de större Sainsbury´s imorgon för att inhandla lite snackbars och liknande. Smidigt att ha i väskan!
 
Vi hörs titt som tätt under veckan hörrni. Nu är det dags för en efterlängtad dusch i vårt minst sagt spaceade badrum. Kram och godnatt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress