Hade en sådan härlig aktiv dag igår.
Jag vill inte använda ordet produktiv för det känns mer relaterat till plugg eller jobb, plus att det många gånger inte bidrag med någon härlig känsla - ofta laddat med stress snarare än harmoni. You feel me?
 
Vi har haft väldigt mycket eget arbete den senaste tiden. Vilket har passat mig väldigt bra! Har fått ro att vakna av mig själv, lagt upp mina pluggtimmar hur jag har velat och fått andra ärenden avklarade när det har passat mig.  Mycket av den tiden har gått åt till att ta det väldigt lugnt, och idag var första hela dagen på länge där jag kände mig tillräckligt fylld med energi. Min kropp och själ har varit låg på bränsle sedan i höstas, men det har inte funnits tillfälle för rätt sorts återhämtning. Återhämtning som du inte får av en hel natts sömn eller en lugn dag hemma, utan det i kombination med att fylla på med lika mycket energi mentalt som du gör av med. Där har det brustit för mig. Men igår kände jag mig lite mer back on track!
 
Balansgången mellan att avstå saker pga bekvämlighet eller för att man mentalt behöver vila tycker jag är svår. Jag vet inte alltid anledningen till varför jag avstår vissa saker, och då menar jag om det är för att jag inte vill eller för att det är kroppens sätt att säga ifrån. Finns mer att gräva i när det kommer till det ämnet.. men for now så lämnar jag det där.
 
Hoppas ni mår bra vart ni än är. ♥ 
Vi hörs redan imorgon med ett nytt inlägg, med ett paket med lite skönhetsprodukter i. Så kika in då!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress