26 februari 2017

Nicole´s 22 birthday

Allmänt

I fredags var det dags att fira den här plingan.
Hjärtformade ballonger, lite lekar, skålande och mååånga timmar på dansgolvet var vad kvällen bjöd på. Den började hemma hos Nicoles bror där vi hängde ett par timmar. Beställde sedan en uber till Stureplan där vi skålade in tolvslaget och dansade oss genom natten. Hade verkligen världens bästa kväll tillsammans med goaste gänget!
 
Har ni förresten sett bilden på Ed Sheeran och hans flickvän? Där han bär hennes klackar i strumplästen så att hon kan gå i hans sneakers. DET hade vi nog alla behövt efter den kvällen! Har aldrig velat bli buren så mycket som när vi promenerade bort mot tunnelbanan haha. Mina fötter gjorde verkligen ont! En kväll i klackar är inte att leka med, eller vad säger ni? ;)
 
Somnade närmare halv fem på morgonen och hade klockan ställd på sju. Vaknade upp till blå himmel och morgonens första solstrålar, pigg och redo att hoppa in i bilen. Satte på en go spellista och körde de två timmarna hem till Örebro, tillsammans med alla sportlovsfirare med sprängfyllda bagageutrymmen. Those were the days hörrni haha. Hade härligaste morgonen i alla fall! Till följd av den härligaste kvällen.♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress