Ännu en dag med snöfall och anteckningar. 
Var ute och krigade med resten av Stockholm imorse för att ta mig till ett möte. Som gick bra! Men att vakna upp till stora snöflingor som blåser på tvären var väl inte direkt motivationen jag behövde för att kliva ur sängen haha. Ni vet när man redan längtar efter att få krypa ner ner och sova igen på kvällen? Det var dock värt uppoffringen i slutändan, som alltid (nästan)!
 
Kokade mig en skål havregrynsgröt som senfrukost, och betade av sådant som jag bytte bort igår mot att läsa och anteckna resejobben. Men det var ett par timmar sedan, så nu är det dags att promenera iväg till köket och hämta det som blev över från gårdagen, innan jag hugger tag i resten. Ris och kikärter i chilisås toppad med avokado, vem hade trott att det kunde bli en hit? Livet när man far lite mellan två ställen och får ta av det som redan finns. 
 
Läste förresten om den obehagliga trafikolyckan som skedde utanför arboga igår. Lastbil, buss och personbilar var inblandade på grund av den tunga dimman och halkan. Olyckor är så lätt hänt och det sker när man minst anar det. Handen på hjärtat så tänker jag på det varje gång innan jag sätter mig i bilen för att köra den sträckan, speciellt eftersom jag kör den ganska regelbundet med mycket tung trafik. Men det är som med det mesta, man kan inte skydda sig ifrån allt! Hoppas alla inblandade mår bra såhär i efterhand, trots omständigheterna. ♥
 
Nu hörrni → mat och anteckningar!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress