21 februari 2017

Pendlarvecka

Allmänt

Mammas goda kokostoppar (som jag dränkte i choklad) och ett snöigt Kaggeholm idag.
OM jag är glad för att jag valde att åka tillbaka till Stockholm igårkväll istället för tidigt imorse? Jag slängde ner lite kläder i all hast, då jag trots allt har en hel garderob här uppe också, innan jag satte mig i bilen och rullade upp till Bromma. Tänkte ändå att det är gött med en kväll till hemma.. men det skulle betyda uppstigning vid sex och jag kände såå inte för det. Tänkt den bilfärden imorse med resten av landets pendlare haha.. Ibland har man tur!
 
Vaknade istället av att det ringde på dörrklockan imorse. Sömnig klev jag snabbt upp och irrade runt efter ett par byxor, men turligt nog så var det bara Nicole som stod utanför dörren. Kul med lite sällskap på morgonen!
Min eftermiddag kommer jag ägna åt att börja läsa igenom allas jobb ifrån resan. Utvärdera och ta med till opponeringen vi har torsdag och fredag. Himlen må lysa blå där i hörnet över lägenhetstaket, men med ett par väl planerade dagar följt av en vecka med ledig tid framför mig så känns några timmar framför datorn inte allt för jobbiga. Okej skämta liiite tar det allt emot haha ;) Jag har blivit mer chill på att inte stressa över att ta vara på varje vaken minut. Det måste vara fine att missa saker. Men det där känner jag är beroende på vad jag lägger min tid på, och med vem. Någon som känner igen sig?
 
Nåväl, hoppas ni som har lov får en bra vecka och att ni andra hinner njuta av vädret så mycket det går. Ljust långt inpå kvällarna numera.. så skönt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress