10 februari 2017

Pure happiness

Allmänt Edinburgh

Man känner sig nästan lite bortskämd med plusgrader och grönska såhär dags på året.
Bilderna ovan är ifrån min och Nicoles heldag i onsdags. Vi räknade ut att vi sammanlagt var igång och gick i fyra timmar i sträck, fast utspritt från förmiddag till kväll. Det var med onda ryggar och ben vi satte (läs slängde) oss på sängen och gick igenom dagens fångst i fotoväg. Har fångat så många fina bilder sedan vi kom hit, som jag med glädje kommer titta tillbaka på! Jag som annars är väldigt planerande när det kommer till de kreativa sakerna som jag vill förverkliga, bestämde mig för att åka på den här resan med ett oskrivet blad och bara låta materialet komma till mig. Det är så lätt att bli för ivrig i sitt dokumenterande att man glömmer bort att uppleva det på plats först. Det misstaget ville jag inte göra nu, och det känns som att det har varit ett vinnande koncept! 
 
Jag har mått så otroligt bra sedan jag kom hit. Genuint glad och tillfredställd med tillvaron, och bara DET har varit en vinst för mig! Jag nämnde tidigare i februari att jag har fått kämpa en del under det senaste halvåret, och det skapade såklart en rädsla inför de kommande utmaningar och inte minst för den här resan. Det är en svår känsla att sätta ord på när något som du kämpat så hårt med att försöka förstå dig på, plötsligt är som bortblåst bara du kliver av planet i ett annat land. En sådan sjuk befrielse! Som givetvis för med sig en liten del rädsla också, med vetskapen om att besvikelsen blir betydligt större om det visar sig att det kommer tillbaka, bara du återgår till den bekanta vardagen. 
 
Planet går hem tidigt på söndag morgon. Tills dess ska jag fortsätta att föreviga den här resan tillsammans med de människorna som jag numera kallar bland de närmsta av vänner. Flera timmars shopping inne på Primark är givet - soooo excited!! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress