14 februari 2017

Valentine´s day

Allmänt

Kärlekens dag!
Jag började min morgon med att hoppa i min mysdress (som jag är helt förälskad i), bryggde en kopp chai latte i maskinen och gjorde mig i ordning för dagen. Rosor eller inte, har alltid tyckt den här dagen är lite extra mysig i det (annars) kalla vintermörkret. Lite kärlek är aldrig fel, och dagen bjöd istället på strålande sol och plusgrader, åååh!
 
Efter en spännande lördag och sen natt med få sovtimmar, så var det med nöd och näppe som jag hoppade in i bilen och körde de sista timmarna till Örebro i söndags. Hade den skönaste flygningen och däckade helt med sovmask för ögonen, hög musik i lurarna och turbulensen som vaggade så skönt haha. Sov tretton timmar den natten och vaknade upp som en ny människa igår! Tog därefter direkt tag i min garderob och lådor här hemma och rensade ut ALLT gammalt skit som inte behövs/används längre. Nu återstår bara kläderna som finns uppe i Stockholm..köpte mer eller mindre en ny garderob på Primark så en rensning kändes mer än rätt. Håller förresten på och klipper en video med det som kommer ut inom de närmsta dagarna!
 
Hoppas ni har haft en mysig dag. Lever fortfarande lite på lyckoruset från resan och hoppas det håller i sig ett bra tag till. Glöm inte att våga ibland, våga kasta er ut efter det ni vill ha och testa nya saker. Det är först då livet händer! Kram på er♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress