8 februari 2017

Writing spot

Allmänt Edinburgh

Gårdagens lilla writing spot, laddat med goda toasties och lite snacks.
Alla former av bars och goda snacks är verkligen heaven här borta. Finns gott om energigivande snacks som inte betyder sockerbombiga chokladkakor eller små godispåsar, när man bara vill ha något snabbt och smidigt att bära med sig i väskan. I Sverige är det nyttiga det som är det dyra, här är det tvärtom. Så gött!
 
Förutom min intervju som jag hade under förmiddagen så var det även min tur att dokumentera och skriva ett blogginlägg, som senare publiceras på Kaggeholms hemsida. Pretty much vad jag gör varje dag ändå, så ;) Cathrin var gullig och följde med som sällskap så det blev en riktigt mysig morgon bara vi två! Efter det slog jag mig ner i lugn och ro för att ladda över bilder, ljudinspelning (mardrömmen är ju att något ska hända med tekniken och allt material försvinner, huh!) och äta lite lunch i min ensamhet på rummet. Det blev sedan några snabba ryck bort till George street för att möta Ninni och assistera på hennes filmuppdrag. Ingen rast och ingen ro här inte. ;) Men det är kul, även om man blir lite mör. Dock så var vi ute och firade Emilia som fyllde år igår, och trots att jag var tillbaka på hotellet runt halv elva redan så tog det mig till 01:50 innan jag skickat iväg texten och var redo för att somna. Vart den tiden tog vägen har jag ingen aning om haha. Men det förklarar gårdagens uteblivna uppdatering!
 
Hur sugen blir man inte på toasten här över? Imorgon har jag förberett ett inlägg till er där jag berättar om vart ni kan finna denna godbit. Om ni någon gång bestämmer sig för att besöka Edinburgh - vilket jag hoppas och tycker att ni borde göra! Bilder från dagen idag publiceras imorgon. Ska försöka komma ikapp med uppdatering på "rätt dag" igen, men tills det så får det bli dubbla inlägg helt enkelt. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress