I samband med att jag förde över bilder till hårddisken så påmindes jag om fototillfället här över.
Bilderna är tagna 7 februari år 2016, alltså nästan ett helt år sedan. Vi var ute på uppdrag från Enytt och skulle göra ett reportage om crossfit kids. Söndag, tidig förmiddag och vårvarmt. När vi var klara promenerade vi bort till affären för att handla lite fika, bytte om i bilen och spenderade sedan eftermiddagen i ishallen bredvid. Jag och Nicole (som stod bakom kameran vid tillfället) gick igenom mappen för några veckor sedan och höll på att klappa ihop av skratt. Oj vad osmickrande bilder det fanns där kan jag lova haha! De exkluderades givetvis från att laddas upp här ;) Men vilket fint minne de gav!
 
Om vi återgår till nutid; så har jag precis bokat biljett till flygbuss, redigerat klart en fotouppgift och ska börja förbereda intervjufrågor. Men innan jag börjar med det så ska jag förbereda lite lunch och tömma kylskåpet på färskvaror. På söndag går flyget mot Edinburgh!
När man stiger innanför dörren halv ett en onsdag och plötsligt har hela dagen kvar.
Hade det varit jag för två år sedan hade jag slängt mig iväg till stallet direkt, med lyckan att hinna spendera några timmar där i dagsljus. Idag värmde jag matlådan från skollunchen, surfade på nätet medan jag åt och snörade sedan på mig promenadskorna. Inte samma lycka eller den typen av produktivitet som jag skulle ha föredragit, men en lugn och skön eftermiddag trots förmiddagen på kaggeholm. Det är ljust sååå mycket längre nu dessutom! Klockan passerar snart halv fem och det känns fortfarande som att man kan göra någonting av den här dagen - utan att det känns som att man borde ta kväll och krypa ner i sängen, typ. 
Väntar ett paket med lite härliga skönhetsprodukter i just i detta nu. Bland annat en ansiktsmask från Formula 10.0.6, ansiktsrengöring och ett pulver som ska agera som skrubb. Tänkte jag skulle återkomma med lite recensioner av dem efter några veckor eller så. Priset på pulvret var rätt saftigt, men och andra sidan så hade den fått väldigt bra omdömen och förbättrar den min hy så är den värd varenda krona. Återkommer med det!
 
Hur har ni det med hy och hår? Jag är en oljig person överlag vilket jag både är tacksam för men också extremt frustrerad över. Håret är helt klart värst och där känns det som att jag har testat de flesta tekniker. Tvätta mer sällan, olika produkter, röra det så lite som möjligt så att jag inte överför smuts, ha det uppsatt mycket/ha det utsläppt - alltså det är hopplöst! Ens hår kan verkligen förstöra hela helhetsintrycket och jag önskar att jag kunde vara mer obrydd över det. Men min hy är likadan så det är väl mer eller mindre min lott i livet haha. Får försöka jobba runt det och förbättra det så gott det går. Men har ni några bra tips på produkter eller liknande så får ni gärna iväg en kommentar här nedanför!

24 januari 2017

Tacosallad

Allmänt

Det må se ut som en helt vanlig taco, vilket det i praktiken är, men med en twist!
Jag har under den senaste veckan haft sådana cravings efter Paco´s tacosallad. För er som inte är bekanta med Paco´s så är det en mexikansk resturang belägen i Örebro och Eskilstuna, med sjukt goda pizzor, sallader and so on. Jobbade där en kort period för två år sedan så tröttnade en aning på allt tex-mex relaterat haha, men nu kom suget tillbaka!
 
Hade jag varit hemma så hade jag köpt en, såklart. Men jag klurade ut att det inte borde vara sååå svårt att göra en hemmavariant av den. Det klurigaste är skalet som de serverar salladen i som är sådär krispigt och gott. Mikrade brödet lite och hoppades på samma effekt vilket nästan funkade. Sedan hävde jag bara i allt det där som man brukar ha i en tacos, förutom att jag skippade några grejer då de inte fick plats och köttfärsen hade allt för lite krydda i sig. Så lite fail blev det.. men suget är tillfredställt nu i alla fall!
 
Förresten; hur tråkigt är det inte att laga tacos till sig själv? Har aldrig gjort det innan då det alltid har varit som en "sällskapsrätt" som man alltid lagar ihop ett gäng. Nu har jag i alla fall tortillabröd för resten av våren - hashtag prissmart student som passar på att handla tre för 20 :- på ICA haha. Angående det så har jag en lite rolig lista på typiska "student relaterade saker" på g som jag tänker publicera inom en snar framtid. Det gäller att ha sina knep!