När man stiger innanför dörren halv ett en onsdag och plötsligt har hela dagen kvar.
Hade det varit jag för två år sedan hade jag slängt mig iväg till stallet direkt, med lyckan att hinna spendera några timmar där i dagsljus. Idag värmde jag matlådan från skollunchen, surfade på nätet medan jag åt och snörade sedan på mig promenadskorna. Inte samma lycka eller den typen av produktivitet som jag skulle ha föredragit, men en lugn och skön eftermiddag trots förmiddagen på kaggeholm. Det är ljust sååå mycket längre nu dessutom! Klockan passerar snart halv fem och det känns fortfarande som att man kan göra någonting av den här dagen - utan att det känns som att man borde ta kväll och krypa ner i sängen, typ. 
Väntar ett paket med lite härliga skönhetsprodukter i just i detta nu. Bland annat en ansiktsmask från Formula 10.0.6, ansiktsrengöring och ett pulver som ska agera som skrubb. Tänkte jag skulle återkomma med lite recensioner av dem efter några veckor eller så. Priset på pulvret var rätt saftigt, men och andra sidan så hade den fått väldigt bra omdömen och förbättrar den min hy så är den värd varenda krona. Återkommer med det!
 
Hur har ni det med hy och hår? Jag är en oljig person överlag vilket jag både är tacksam för men också extremt frustrerad över. Håret är helt klart värst och där känns det som att jag har testat de flesta tekniker. Tvätta mer sällan, olika produkter, röra det så lite som möjligt så att jag inte överför smuts, ha det uppsatt mycket/ha det utsläppt - alltså det är hopplöst! Ens hår kan verkligen förstöra hela helhetsintrycket och jag önskar att jag kunde vara mer obrydd över det. Men min hy är likadan så det är väl mer eller mindre min lott i livet haha. Får försöka jobba runt det och förbättra det så gott det går. Men har ni några bra tips på produkter eller liknande så får ni gärna iväg en kommentar här nedanför!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress