Jag kan börja med att säga välkommen tillbaka; inte minst till mig själv. 
Tidpunkten då ni läser detta gentemot när det publiceras vet jag inte säkert, men lite uppdaterade blir ni i alla fall. Bloggen har legat nere sedan början på januari på grund av domänstrul, egentligen helt från min sida, men det är löst nu och ska inte vara några mer problem. Skillnaden är dock att jag har tagit ett beslut angående innehållet här, och det tänkte jag förklara närmare nu. 
 
Från och med nu och framåt kommer bloggen uppdateras med inlägg utifrån kvalité och  innehåll. Med det menar jag att inlägg publiceras i efterhand, eller under tiden, som saker händer i mitt liv. Det kommer inte vara en daglig livsuppdatering med vad jag har gjort eller vad jag gör, utan en uppdatering med highlights från mitt liv. Jag har lagt ner ofantligt mycket timmar på nätet i många, många år. Bjudit in och tyckt om att dela med mig av mitt liv. Den viljan har svalnat hos mig. Inte viljan att fortsätta dela med mig för den brinner fortfarande  stark, men i vilken skala jag gör det i. Jag vill ut och leva mitt liv, lägga ifrån mig telefonen mer och se livet hända. Det jag söker kommer jag inte hitta i en bärbar och uppblåstbar värld som denna, det sker inte där, det sker när vi lyfter på blicken och interagerar med faktiskta saker. Telefonen och tekniken ska vara ett verktyg, inte en värld. 
 
Bloggen kommer givetvis inte stängas ner eller långsamt glömmas bort, absolut inte. Då kommer jag ta ett sådant beslut i sådana fall. Men jag kommer välja mina tillfällen när jag loggar in här och framförallt vad jag skriver. Jag är 21 år och pluggar min sista termin på min utbildning, till sommaren är jag färdig journalist, nu om någon gång så känns det viktigt att få värna om och ha sina personliga saker för sig själv. Tiden runt tjugoårsåldern är till för att uppleva och jag bjuder gärna in andra på den vägen också! Men först vill jag nog få göra den resan själv och på egen hand, innan det känns aktuellt att outa det för en större skara främmande människor.
 
Åter igen, bloggen kommer finnas kvar och den kommer att uppdateras kontinuerligt precis som förut. Men med några dagars mellanrum och med ett mer sammanfattat typ av innehåll, än innan. Jag hoppas att ni är med på den grejen och att ni har ett spännande år framför er. Glöm inte leva först, uppdatera och scrolla på mobilen kan du göra sen. Kram på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress