Lite nytt till lägenheten.
I och med det nya året och det faktum att jag kommer spendera mer tid här uppe i Stockholm under våren, så kändes det dags att piffa till den lite till. Men med små medel!
 
Jag vet inte hur många av er som sett videon jag gjorde när jag flyttade in i höstas, men där visade jag den första shopping jag hade gjort. Lade inte ner speciellt mycket krut på att inreda mer än vad jag tyckte var nödvändigt, då jag inte vill samla på mig för mycket inför nästa flytt. Dessutom så går det faktiskt inte in speciellt mycket på de få 19 kvm som jag har - ni som också bor i någon form av studentlägenhet kan säkert känna igen er i det. Får hitta några starka grabbar som kan hjälpa till och bära ner sängen i alla fall när det är dags för det haha, upp räckte för mig!
 
Tillskotten den här gången blev några plantor i lerkrukor (så fint tycker jag! Speciellt till det vita), lite köksprylar och lösningen med posters på väggen - utan varken tejp eller spik. Allt det där snackar jag om i en ny video som jag ladda upp i helgen. Så för er som är intresserade av det så är det bara att kika in den här under↓ Passade på att uppdatera lite om livet i allmänhet på samma gång. (För er som inte har kunnat se den från mobil eller Ipad innan så är det löst nu!)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress