22 januari 2017

Min söndag

Allmänt

Vaknade upp till sol och bestämde mig för att snöra på promenadskorna direkt.
Laddade ner en app för att mäta stäckan och begav mig ut på en liten upptäcksfärd. Var bara jag, löpare, hundägare och småbarnsföräldrar ute nu på morgonen medan resten av världen sov. Så mysigt! Har lyckats hitta ex antal runder som jag går i området, men ingen som är av det lite längre lagret. Ett tips som jag brukar göra är att kolla maps innan och kolla ut en sträcka utifrån den. Blev en runda på 40 minuter tillslut, perfekt!
 
Har precis kokat mig lite gröt likt bilden ovan (tagen för ett par veckor sedan) fast denna gången toppat med lite frysta jordgubbar. Mums! Det där med att köpa frysta bär på affären är verkligen ingenting som jag har växt upp med att göra. Mamma har alltid varit väldigt flitig och tvingat ut oss i skogen för att plocka blåbär och dylikt, så det har alltid funnits! I somras fick vi dessutom en guldskörd på trädgårdshallon som vi fyllde frysen med. SÅ värt under resten av året, men ett pain in the ass att plocka haha. 
 
Ville mest bara kika in och önska er en härlig söndag. Min går åt till plugg och annat fix. Nästan lite skönt att solen gick i moln här.. känns lite lättare att sitta inne då. Kram på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress