24 januari 2017

Tacosallad

Allmänt

Det må se ut som en helt vanlig taco, vilket det i praktiken är, men med en twist!
Jag har under den senaste veckan haft sådana cravings efter Paco´s tacosallad. För er som inte är bekanta med Paco´s så är det en mexikansk resturang belägen i Örebro och Eskilstuna, med sjukt goda pizzor, sallader and so on. Jobbade där en kort period för två år sedan så tröttnade en aning på allt tex-mex relaterat haha, men nu kom suget tillbaka!
 
Hade jag varit hemma så hade jag köpt en, såklart. Men jag klurade ut att det inte borde vara sååå svårt att göra en hemmavariant av den. Det klurigaste är skalet som de serverar salladen i som är sådär krispigt och gott. Mikrade brödet lite och hoppades på samma effekt vilket nästan funkade. Sedan hävde jag bara i allt det där som man brukar ha i en tacos, förutom att jag skippade några grejer då de inte fick plats och köttfärsen hade allt för lite krydda i sig. Så lite fail blev det.. men suget är tillfredställt nu i alla fall!
 
Förresten; hur tråkigt är det inte att laga tacos till sig själv? Har aldrig gjort det innan då det alltid har varit som en "sällskapsrätt" som man alltid lagar ihop ett gäng. Nu har jag i alla fall tortillabröd för resten av våren - hashtag prissmart student som passar på att handla tre för 20 :- på ICA haha. Angående det så har jag en lite rolig lista på typiska "student relaterade saker" på g som jag tänker publicera inom en snar framtid. Det gäller att ha sina knep!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress