Utvilad efter 9 timmars sömn och en lugn morgon.
Låg kvar i sängen så länge jag kände för det och har spatserat runt i pyjamasen sedan dess. Har haft låtarna nedan på repeat hela morgonen, dör för Hey Baby remixen och har gjort den senaste veckan. Den andra får det att dra i hjärt trådarna typ.
 
 
Drömde att jag skrev en bok inatt – efter att jag hade skällt ut den tredje personen den här veckan haha. Folk som känner mig vet att jag långt ifrån skapar bråk och ilska är knappt någonting som existerar hos mig. Men så fort jag lägger huvudet på kudden tar jag ut både det ena och det andra på människorna det gäller. Blir lika förvånad varje gång haha, ett milt sätt att ta konflikter och få utlopp för sin frustration måste jag väl ändå säga.
 
Angående boken så var det väl mer eller mindre dagbok jag skrev. Sida upp och sida ned med känslor och tankar som var tvunget att komma ner på papper. Lite så den här bloggen funkar också, även om jag långt ifrån kan kalla den för något så personligt. Jag tror inte på att allt är för allas öron att ta del av. Nog för att jag är personlig här, men ju äldre jag blir desto mer värderar jag att hålla det som känns i hjärtat privat. Min största lycka och de svartaste hålen.. sådana saker håller jag för mig själv tills de inte längre är en central del av mitt liv. Först då, när de har omvandlats till en erfarenhet, då kan ni vara säkra på att jag delar med mig av det här.
 
Dags att hugga in i den alldeles för sena frukosten. Vi hörs hörrni!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress